تبلیغات
از هر دری سخنی - هنر آشپزی


لطفا از تمام مطالب بازدید فر مائید- همه آنچه می خواهید اینجاست



                       چند روش ساده اما کاربردی برای خوش طعم کردن غذاها

6 توصیه برای خوش طعم کردن سبزی ها

1.بهتر است برخی سبزی ها مانند هویج ، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلا" نپزید. چون این سبزی ها به صورت خام خوشمزه تر هستند. شما می تونید آنها را قطعه قطعه و با کمی آبلیموی طبیعی طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگرسفت و سختی هویج برای شما و کودکتان قابل تحمل نیست ، آنرا رنده کنید تا خوردنش آسانتر شود.

2.هیچ طعم دهنده ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه ومقدار بسیار کمی نمک نمی توند سبزی های شما را خوشمزه تر کند. افزودن کمی کره ، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی پخته شده هم می تواند طعم فوق العاده ای به آنها ببخشد.

3.هرگز به سبزی هایی که قرار است پخته شوند، آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید.ای کار باعث تلخ و بدبوشدن آنها می شود. شما می توانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخته شدن سبزی ها اضافه کنید. برای اینکه ویتامین ها و شکل بافت سبزی ها از بین نرود بهتر است بجای آبپز کردن یا جوشاندن آنها ،از روش بخارپز استفاده کنید.

4.ذرت ، نخودفرنگی،باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن افزودن کمی کره ،نمک و آویشن می تواند طعم این سبزی ها را بسیار مطلوبتر کند.

5.اضافه کردن کمی نمک ،گردوی آسیاب شده ،کره و پونه خشک به سیب زمینی پخته شده ، طعم فوق العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می دهد.

6.پختن ساقه کرفس ،کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش طعم شدن این سبزی ها می شود.البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و  بعد ازپخت کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود!

       




طبقه بندی: آموزشی، 

تاریخ : 22 مرداد 94 | 23:23 | نویسنده : افشین سنجابی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب از هر دری سخنی نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By: choharghapi.mihanblog.com:.


  • ایران اسکوتر