تبلیغات
از هر دری سخنی - نکات ریز خانه داری


لطفا از تمام مطالب بازدید فر مائید- همه آنچه می خواهید اینجاست



برای جلوگیری از ترکیدن سوسیس در داخل فر یا منقل،

پیش از ریختن، آن را در شیر سرد فرو کنید.

اگر می‌بینید زرده تخم‌مرغ آب‌پز شده رنگی متمایل به

خاکستری یا سیاه پیدا می‌کند نگران سلامت آن

نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده ، مصرف

آن تخم‌مرغ ضرری ندارد.

برای از بین بردن بوی بد کلم هنگام پخت، مقداری

شیر به آن اضافه کنید.


اگر به غذایتان بیش از اندازه فلفل زده‌اید و غذا تند

شده‌است، پیش از اینکه غذا را از روی حرارت بردارید،

مقداری آب لیموی تازه در آن بریزید و هم بزنید. تندی

غذا از بین خواهد رفت.


چناچه قصد استفاده از سبزی خشک در غذاها را دارید ،

توصیه می کنیم حدود سه -چهار ساعت قبل سبزیها را

درون آب سرد خیس کنید تا بتدریج نرم شده وبه صورت

سبزی تازه در آیند.

 




طبقه بندی: آموزشی، 
برچسب ها: سوسیس، فر، منقل، تخم مرغ، فلفل، آبلیمو،  

تاریخ : 4 مهر 94 | 22:51 | نویسنده : افشین سنجابی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب از هر دری سخنی نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By: choharghapi.mihanblog.com:.


  • ایران اسکوتر